DE SMULKONING

DE SMULKONING Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 160 beoordelingen
24 mei 2020 om 21:59 Super voor mekaar
24 mei 2020 om 21:24 Toch zout op de patat, beetje jammer
22 mei 2020 om 22:38 Het eten was koud,begreep dat er wat was gebeurt met een bezorger, hoop dat het goed gaat met hem. Bestel z├ęker nog een keer en hoop dat het dan warm is. Groetjes Elisabeth Mastwijk
21 mei 2020 om 20:05 De bezorgtijd was precies 80 minuten. Dat is veel te laat. Mijn man had een afspraak en moest dus 5 minuten voor de bezorging weg. Teleurstellend.
17 mei 2020 om 19:23 Zeer tevreden. Snelle en vriendelijke bezorging. Eten was meer dan voldoende en lekker warm. 1 kleine opmerking; ik had een gewoon schnitzel menu besteld i.p.v. XL. Je krijgt dan daadwerkelijk een halve schnitzel. Dat vond ik wat minder professioneel.
17 mei 2020 om 1:05 Super verzorgd
16 mei 2020 om 19:23 Wij vonden het iets teveel mayonaise, maar voor de rest lekker gegeten
9 mei 2020 om 22:52 Wederom Heerlijk eten! Op tijd en warm!
9 mei 2020 om 19:16 De catamaran lag goed in de sauzen en smaakte goed. De bezorger was een vriendelijk ogend jongeman die zich keurig aan de corona maatregelen hield wat betreft bezorging. Ga zeker weer eens een catamaran bij hun bestellen.
8 mei 2020 om 18:52 Altijd lekker en altijd genoeg! Dit is mijn favoriet.! Bezorging keurig netjes en in deze tijd zeer professioneel.
3 mei 2020 om 21:21 Lekker eten en snel, dus warm, bezorgd. Top! Vriendelijke bezorgster.
3 mei 2020 om 0:43 Heerlijk eten. Was goed warm. Bezorging wat snel! Ik lees jammer genoeg veel negatieve reacties in het bezorgen. Bestel op tijd, dan krijg je je eten ook op tijd. Dit weet ik uit ervaring! Echt prima lekker eten!